VTP-yrityskuva

Tarkka ja kokenut hienomekaniikan osaaja

VTP-hienomekaaninen konepaja Oy on perheyritys, jonka perusti hienomekaanikko Valio Hytönen Helsingin Kruunuhakaan vuonna 1939. Yritys aloitti toimintansa nimellä V. Hytösen hienomekaaninen konepaja. Toiminnan laajennuttua yritys siirtyi Eiran kautta Käpylään ja sieltä nykyisiin toimitiloihin Pitäjänmäelle 1970-luvun alussa.

Sota-ajan tarvikkeiden valmistuksesta alkanut toiminta on vuosien varrella kehittynyt asiakkaan tarpeita vastaavien korkeanteknologian laitteiden ja palveluiden tuottamiseen.

Olemme keskittyneet erittäin nopeiden tai erittäin tarkkojen tuotanto- ja laadunvalvontalaitteiden suunnitteluun, valmistukseen ja kunnossapitoon. Sovellamme uusinta käytettävissä olevaa tekniikkaa niin koneiden ja laitteiden ohjauksessa, kuin rakenneratkaisuissakin.

Korkea laatu on tunnusmerkkimme

Yhteistyön tuloksena asiakasyrityksissämme on onnistuttu parantamaan mm. toiminnan tuottavuutta ja tuotannon laatua, lisäämään työturvallisuutta ja työergonomiaa sekä
vähentämään koneista aiheutuvaa melutasoa.
Joustava palvelu ja työn korkea laatu ovat rohkaisseet monia asiakkaitamme hyödyntämään VTP:tä oman tuotekehityksensä tukena tai jopa ulkoistamaan tuotekehityksen meille.